Fizetési Módok

Fizetési Módok

Fizetési módok. Befizetések, Kifizetések! Online kaszinó befizetési lehetőségek!

Visa Mastercard Fizetési Módokfizetési módok
A Visa MasterCard a pénzügyi világban piacvezető hitel- és bankkártya szolgáltató. A kívánt összegeket közvetlenül a számláról/számlára utalja.

PayPalPayPal
A PayPal a világ piacvezető e-pénztárca szolgáltatása. A PayPal egy világszerte jelen lévő pénzügyi intézmény, aki a világon mindenki számára elérhetővé teszi fizetési lehetőségeit.

Paysafecard
A PaySafeCard egy könnyen használható, kötöttségekkel nem járó, feltöltő kártyás fizetési megoldás. A PaySafeCard igényléséhez nem szükséges bankszámla vagy bankkártya.

Skrill
A Skrill egy gyors és nagyon biztonságos online fizetési megoldás, ami lehetővé teszi, hogy azonnal befizethesse a kívánt összeget a kaszinószámlájára.

Clickandbuy
A ClickandBuy egy világszerte elérhető e-pénztárca megoldás, aminek országonként lebontva különböző pénznemekre vonatkozó fizetési megoldása van.

E-Wallet Xpress Fizetési Módok
Az E-wallet szolgáltatások igazán jól jönnek azoknak az online kaszinó felhasználóknak, akik szeretnék névtelenül intézni a befizetéseiket és lehívásaikat.

Ukash
A UKash egy feltöltős készpénz utalvány, amit a helyi boltokban lehet megvásárolni. A UKash készpénzként használható. Könnyű használni, biztonságos és gyors.

InstaDebit
Az InstaDebit egy online felület, mely lehetővé teszi, hogy közvetlen tranzakciókat hajtson végre a kereskedő és a bankszámlája között.

Online Casino Fizetési Opciók