Kenó Játék

Kenó játékismertető és stratégiák!

Találj el minél több számot és szakíts nagyot: ez az online kenó játék, ahol a nap 24 órájában ott a lehetőség a nagy nyereményre!

A Kenó az egyik legegyszerűbben megtanulható játék a kaszinók világában!

A lottóhoz hasonlóan itt is számokat kell eltalálnunk, 80-ból egész pontosan 20-at húznak ki minden körben, mi pedig összesen 15 (egyes játékfajtákban 10) számot tippelhetünk meg a játék elején!kenó játék

Minél többet találunk el a sorsolás folyamán, annál nagyobbra duzzad nyereményünk is!

Lehetőségünk van automatikusan kiválasztott számokkal játszani, de természetesen magunk is kiválaszthatjuk a számainkat!

Egyazon tippelést könnyedén megtehetünk 5 egymást követő sorsoláson is!

Miután megvannak a kiválasztott számaink, indulhat a sorsolás: a játékfelületen a megjelölt számainkat és a sorsolt számokat is nyomon követhetjük.
A kifizetés felületén láthatjuk, hogy mennyi találatunk van, és mennyi pénzzel gazdagodtunk a sikeresen eltalált számainkkal.

Nyilvánvalóan ha nagyobb téttel fogadtunk, nagyobb lesz jutalmunk is!
Megjátszott számaink a Keno játékfelületen kiemelten (vagy keretezve) jelennek meg – így egyből láthatóak, hogy mely számokat választottuk.

A kenó játékot a Play gombra kattintva indíthatjuk el, s megkezdődik a számok sorsolása. A játékfelületen folyamatosan jelenik meg a kihúzott 20 szám.

 

Kenó játék kifejezések

HITS: találataink száma

PAYOUTS: kifizetéseink

ROUND: kör (azt mutatja, hanyadik körben járunk)

RESULTS: eddigi eredményeinket mutatja

BET: választott tétünk méretét mutatja

WIN: nyereményeink méretét mutatja

CLEAR gomb: ezzel törölhetjük a játék megkezdése előtt rosszul beírt számainkat, és természetesen választhatunk is helyettük másikat

PLAY ONE gomb: elindítunk egy kört

PLAY FIVE gomb: a megadott számainkkal 5 kört játszunk le

REBET gomb: ha megnyomjuk a játék előtt, előző tétünket rakjuk meg újból, és azt nem kell külön, újból beállítani

Kenó játék hasznos alapszabályok

Kenó játék számmezők kiválasztása

Amikor a számokat kiválasztjuk, lehetőség szerint ne csak a tábla egyetlen részéről válogassunk, hiszen esélyeidnk attól függően is változnak, hogy hány mezőből választunk!kenó játék

Általánosságban kijelenthető, hogy esélyeink akkor lesznek a legrosszabbak, ha egyetlen mezőről válogatunk – így érdemes legalább a tábla két különböző területéről kiválasztani a számokat!

Sok szám ritkán jön be – csak mértékkel!

Minél több számot jelölünk be a táblán, annál nagyobb lesz a várható nyereményünk. Mégsem érdemes egy körben a maximális 15 számot bejelölnünk: a Kenoban nagyon ritka eseménynek számítanak az ilyen kifizetések, hisz nagyon kicsi az esély a 15 találathoz.

Válasszunk ki annyi számot, amiből már valószínű, hogy lesz nyerő: a legalacsonyabb házelőny 3-9 kijelölt szám esetén várható!