Freeroll Versenyek

Póker Freeroll Versenyek 2020

Ha valódi pénzes póker játékot keresel, de nem akarsz befizetni a poker terembe a póker freeroll versenyek tokeletesen megfelel. Ezek a tornák lényegében szabad pókerversenyek és megengedik, hogy nevezési díj nélkül érd el ezeket a (ingyen) póker versenyeket.Egyes versenyekre meghívó szükséges vagy a  VIP pontokat használhatod fel az versegyre. Folyamatos selejtezők is vanak egy nagyobb oszdijazasu garantált nyeremény versenyre amely napi szinte tobb alkalomkor van megrendezve. Legtöbb freeroll versenyek többasztalos póker játék zajlanak, a legnepszerubb játék a texas holdem a póker játékosok koreben.Póker Freeroll Versenyek

Ingyenes nevezésű poker versenyek!

Online póker freeroll-ok a következo listának van a legjobb pókere egy része olyan freeroll-ok, amiket az interneten tudsz találni.

Unibet Poker Freeroll versenyek!

* Unibet Poker 2000€-s garantált díjazású Freeroll verseny! Oktober kezdődően, minden nap játszhat a hatalmas nyereményekért!
* Minden héten csütörtök este 20:00-kor(GMT) egy 300€-s ingyenes verseny indul amelyen csak magyar játékosok indulhatnak. Nevezési feltétel és jelszó nincs.
* Unibet Poker terem Oktober 15-én egy 1000$ freeroll versenyt rendez kizárólag magyar játékosoknak. A 300$ magyar freeroll versenyek továbbra is hetente kerülnek megrendezésre.Freeroll Versenyek

A póker-kliensben találod a versenyeket:
Kattints a “Tournaments” fülre
Kattints a “Special” opcióra
A versenyek “Special” néven jelennek meg a listában

Bónuszként a Unibet Poker befizetés után járó freeroll versenyeket is kínál a játékosainak.
Unibet Poker teremben minden szerdán 20:00-kor egy 500$ összdíjazású ingyenes poker verseny indul amelyen csak magyar játékosok indulhatnak.
Ezen felül minden új játékos az első befizetés után indulhat egy 1,500 $ összdíjazású ingyenes versenyen.
Bárki indulhat a naponta megrendezésre kerülő 3db 100$ versenyen és a naponta rendezett 300$ versenyen amelyekre a regisztráció ingyenes. Naponta indul egy 500$ ingyenes verseny is amelyre csupán 1 Unibet Poker Pont a nevezési díj.

Unibet Poker 5000€ összdíjazású ingyen poker verseny. A verseny privát freeroll, így azok akik indulhatnak megkapták emailben a nevezéshez szükséges jelszavat a poker teremtől. A verseny neve: Welcome. Indulás feltétele 1 jutalékos leosztás a verseny hetén.
Unibet Poker teremben 1.000.000$ poker versenyre lehet bejutni ingyenes selejtező versenyen. A versenyen való részvétel feltétele mindössze 1 raked hand (jutalékos leosztás) a verseny hetén. A verseny December 7.-én 17:00-kor (GMT) kerül megrendezésre.

EnergyCasino ingyen 5 € sportfogadás bónusz. Mindenki aki jogosult rá kap egy email-t és a benne található kóddal aktiválhatja a bónuszát.

Tölts fel a számládra 30$-t és a következő ajándékokra leszel jogosult:

1500 Ft ingyen azonnali kézpénz
Jegyek a 2x Tuesday Night $500 Freerolls-ra
Jegyek a 20x Sunday Shuffle-up $100 Freerolls-ra
Minden nap megrendezi a 300 $-s freeroll versenyt amelyen csak magyar játékosok indulhatnak. Nevezési feltétel és jelszó nincs. A freeroll verseny eleinte 2 hetente, majd később már hetente kerülnek megrendezésre.