Póker

Online Póker Játékok

A korrekt online póker etikett sokat jelent a játékélvezetében!
Az egyik nagyszerű dolog az online pókerben az, hogy mindig figyeleztetnek. Amikor te következel és a szoftver mindig gondoskodik róla, hogy a játékod a szabályok keretein belül maradjon. Hogy hogyan viselkedjünk online póker játék közben azonban kevésbé világos. Gyakran fogod látni, hoyg az anonimitás, a versenyzők ifjú kora és maga versengés durva beszédhez, sőt még rosszabbhoz!póker

Ez a cikk végig vezet néhány “szabad” és “nem szabad” dolgon az online pókeretikettben, hogy távol maradj a bajtól, amíg megtanulsz győzni az asztaloknál.
Online póker – Csak angolul az asztaloknál
Az online póker nemzetközi jellege miatt majdnem minden oldalnak van “csak angolul” szabálya az asztali csetben. Nem fognak kitiltani e szabály áthágsa miatt, de a többi játékos valószínűleg panaszkodni fog,  Különösen az amerikaiak, akik automatikusan feltételezik, hogy ha valaki más nyelven ír, akkor csal vagy összejátszik.
Online póker – Leszólni az amatőröket!
Gyakran, amikor egy rossz játékosnak szerencséje van valaki elkezdi inzultálni és leszólja a játékát, ami a játékos távozását okozhatja. Ez általános, azonban egy rossz játékos elüldézésére nincs semmi mentség. A pókerben a pénz rossz játékosoktól jön, de az amatőrnek is lehet szerencséje időnként, de nem olyan gyakran. Ha leszólsz egy “szerencsés amatőrt”, azzal felhívhatod arra tényre a figyelmét, hogy rossz játékos, ami elriaszthatja a játéktól vagy megtanulhat jobban játszani – mindkét verzió rossz a profitod számára.

Online póker etikett – A játék sebessége

Nagyon frusztráló tud lenni, amikor túl sokáig kell várni egy játékosra, plane, ha egy triviális döntésről van szó. Jóllehet 15 másodperced van mindenegyes döntésre, felhasználni az egészet egy egyszerű foldhoz vagy megadáshoz nem megfelelő viselkedésnek szokás tartan. A legjobb esetben is kapni fogsz egy “zzzzzzzzzzzzzzzzzzz”-t, legrosszabb esetben pedig válogatott szitkokat.póker
Online póker – “Slow Rolling”-Időhúzás
Az időhúzás az időbankod szándékos felhasználása, amikor biztos vagy benne, hogy nálad van a legjobb hand és az ellenfeled all-inben van. Például, egy játékosnak két Ásza van kézben és látunk egy ellenfelet all-inre menni A-K-9-7-2 négyféle színben. Mivel az Ász drill itt a legjobb hand az időbank kimerítése 1 perctől 5 másodpercig egy szándékos slow rollnak számít – amit nagyon rossz viselkedésnek szokás tartani.

Póker – Kezdőasztalok

A döntések, a kezdőhandek megválasztása és a pozíció észben tartása, csakúgy, mint a megfelelő viselkedés – a dolgok kissé zavarosnak tűnhetnek az újjátékosok számára. A Unibet Pokeren van kezdőknek számára fenntartott asztal, ahol 30 napon át játszhatsz a regisztrációt követően. Nem csak az a tudat nyugtathat meg, hogy az ellenfeleid többségének csak kevés tapasztalata van, de még több profitot tudsz csinálni a pókerismereteid révén!

Használd a Unibet Poker bónuszkódját, hogy igényelhesd a 100%-os (max. 500$) kiegészítő befizetési bónuszodat, amikor létrehozod számládat az elismert Unibet Pokeren még ma!!