Kaszinós Játékok

Online Kaszinó Játékok

Akarod érezni Las Vegas atmoszféráját? Próbáld ki a kaszinó játékokat az online kaszinóban. Ezen az oldalon ingyenesen játszható kaszinós játékok találhatóak! Az internetes kaszinók előnye, hogy játszhatsz ingyen kaszinó játékokat, vagy játszhatsz igazi pénzben is. Ugyanakkor az online kaszinós játékokhoz óriási bónuszokat adunk, amit játékkal még szaporítani tudsz.
Legjobb Online Kaszinós Játékok

1. Mega Moolah 2. Book of Ra Deluxe 3. Lucky Lady’s Charm
4. Blackjack 5. Sizzling Hot Deluxe 6. Sizzling Hot Quattro
7. Rulett Játék 8. Gonzo’s Quest 9. Lucky Seven

Legnépszerűbb kaszinó játékok

kaszinós játékok

A kaszinó bónuszok internetes oldal hatalmas mennyiségű információval rendelkezik az online kaszinókban játszható legkedveltebb ingyen kaszinós játékokról.

Az online kaszinós játékok egyre népszerűbbek. Az élő kaszinókkal ellentétben a kaszinótól bónuszt kapsz, a játék gyorsabb, az online kaszinók magasabb százalékot fizetnek vissza a feltett pénzből, és magasak a főnyeremények – és mindenekelőtt ingyen kaszinó játékokat játszhatsz.

A legnépszerűbb online kaszinós játék fajták nálunk a gyümölcsös nyerőgépek. A nyerőgépek, azaz angolul Slots a legkeresettebb kaszinós játékok közé tartoznak az interneten is. Legfőbb előnye ennek a kaszinó játéknak az, hogy az interneten ingyen lehet nyerőgépekkel játszani. Az ingyenes nyerőgépes játékokon kívül az online kaszinótól bőkezű bónuszt is kapsz, melyet tovább szaporíthatsz. A hagyomános nyerőgépekkel ellentétben az online nyerőgépezés jóval kifizetődőbb, mert a kaszinó több pénzt ad vissza a feltett összegekből. Hosszabb távon nézve az online nyerőgépeken való játék akár 25% magasabb nyereményekkel jár.

Az online kaszinó nyerőgépeinek előnyei:

 • a fogadásokból származó összegeket nagyobb mértékben térítik vissza – az élő kaszinóban a nyerőgépek kb. 80%-ot adnak vissza, az online kaszinóban akár 97%-ot is
 • a nyerőgépeken való ingyen játék lehetősége, valamint további ingyenes kaszinójátékok
 • hatalmas főnyeremények, több százmillió forintos értékben
 • több nyerőgépen is játszhatsz egyszerre
 • fogadások már 10 forinttól
 • az aktív játék díjazása – amennyiben rendszeresen játszol, a kaszinó ezt pénzzel díjazza

A nyerőgépek játékszabályai

A mai online kaszinókban rengeteg különböző gaminator nyerőgép található. A működési elv azonban az összesnél nagyon hasonló. A nyerőgépeket két általános csoportba oszthatjuk; a 3-tárcsások, és az 5-tárcsások csoportjára. Különbségek csak a fogadási lehetőségekben vannak (a sorra való fogadás, a feltett összeg nagysága, a főnyeremény nagysága).

Mit kell tenned:

  1. Hozz létre egy felhasználói fiókot az online kaszinóban. Ehhez ki kell tölteni egy egyszerű regisztrációt.
  2. Mihelyt megvan a felhasználói fiókod, nyisd meg a kaszinó főoldalát. A főoldalon a kaszinó bonusz menüpont alatt megtalálod a kaszinó játékok listáját.
  3. Válaszd ki a neked legjobban megfelelő online  nyerőgépet. A kaszinók az online gaminator nyerőgépek többségénél lehetővé teszik a játék ingyenes demo verziójának kipróbálását. Ez mindenki számára ajánlott dolog. Először alaposan ismerkedj meg az adott nyerőgép lehetőségeivel, és szabályaival, csak aztán kezdj igazi pénzben játszani.
  4. Az igazi pénzzel való játéknál először az Insert money”  gomb segítségével kell a pénzt feltenni. A feltett összeget általában a képernyő bal oldalán tudod ellenőrizni.
  5. Aztán kezdődhetnek a fogadások. Az online nyerőgépeknél többféle módon tehetsz föl téteket. Általában a Bet One(tégy fel egyet) gomb segítségével, ahol választhatsz a különböző fogadások közül. A Bet Max (legmagasabb tét) az a gomb, aminek a segítségével fogadhatsz az összes fogadási lehetőségre az adott játékban. A jobb alsó sarokban találod a Spingombot, amivel megpörgeted a tárcsákat.
  6. Az online gaminator nyerőgépekre vonatkozó szabályok nagyon hasonlóak a játéktermekben található nyerőgépekre vonatkozókhoz. A hengereken láthatod a sorokat, melyekre fogadhatsz, és a nyeremény többszörösét, melyet megnyerhetsz.
  7. A nyereményedet azonnal látod a képernyőn. A játékot bármikor megszakíthatod a Winner Paid (kifizetés) vagy az Exit (befejezés) gombok segítségével.
  8. Amennyiben a játék során több pénzt szeretnél föltenni, ezt megteheted, és föltölthetsz újabb összeget a Bank gomb segítségével. Amennyiben valami nem teljesen világos, vagy ha problémák lépnek fel, a Help gomb segítségével kapcsolatba léphetsz a karbantartókkal.

A kezdő és a gyakorlott játékosok egyaránt találnak maguknak megfelelő játékot minden kategóriában, akár az egészen nagy nyeremények ígéretével is.