Skrill ismertető

Skrill ismertető

A 2001-ben alapított Moneybookers 2012-óta már megújult arculattal, Skrill néven nyújtja egyre fejlődő szolgáltatásait az internetes fizetési lehetőségek terén. A Skrill-en keresztül nem csak online szerencsejáték termekbe fizethetünk be, de bármilyen internetes vásárlást lebonyolíthatunk a segítségével.

Ügyfeleinek száma elérte a 36 milliót. Szolgáltatásaik jelenleg 200 oszágban érhetőek el, köztük magyaroszágon is. 40 féle valutát kezelnek, amibe a Forint is beletartozik. Ez a legnépszerűbb internetes fizetési eszköz az online szerencsjátéSkrill ismertetőkosok körében.

Lényege, hogy banki adatainkat csak egyszer, a Skrill felé kell benyújtanunk. Vásárlás esetén csak a Skrill-nek kell igazolnunk magunkat az e-mail címünk segítségével, a fizetés lebonyolítását már a cég végzi az online boltokkal, vagy az online kaszinókkal kommunikálva. Ez kényelmes és biztonságos megoldást kínál az internetes vásárlásra.
Biztonság

A biztonság elsődleges szempont egy ilyen jellegű szolgáltatás esetében, amire a Skrill-nél rendkívül magas szinten ügyelnek.

A böngészők címsorába úgynevezett „tanusítványokat” helyeznek el, amely gyakorlatilag a „http” szöveg előtt megjelenő Skrill logóból, vagy „SKRILL HOLDING LIMITED” szövegből áll. Ennek meglétét mindig ellenőrizzük, így tudhatjuk, hogy nem hamisított portálon vagyunk!

A biztonság növeléséhez mi is hozzájárulhatunk azzal, ha gépünkre mindig telepítjük a lehető legfrissebb vírusirtót és tűzfalat.

2010-ben a Skrill által bevezetésre került „Security Token” funkcióval tovább növelte a biztonsági tényezőket. A token egy kis digitális szerkezet, egy kódgenerátor, amely minden belépésnél egyedi jelszót alkot a felhasználónévhez, amihez csak a felhasználó tud hozzájutni. A Security Token funkció a számlájukon nagyobb öszeget tartó VIP ügyfelek (havi 5000 Euró-s utalástól) számára ingyenesen elérhető, de 15 Euró-ért bárki igényelheti!

Skrill Mastercard BankkártyaSkrill ismertető
2010-óta a Skrill felhasználók számára elérhető egy MasterCard által kibocsájtott bankkártya. A kártya úgyanúgy használhatjuk Online fizetésre, ATM-es készpénzfelvételre és bolti fizetésre is, mint bármely hasonló bankszámlához tartozó bankkártya esetében!

A Skrill Mastercard jelenleg Euró, Angol Font, USA Dollár, és Lengyel Zloty pénznemekben érhető el. Ha a számlánkat Forintban vezetjük akkor a Skrill 2,49% átváltási jutalékot számít fel. (TIPP: alapból érdemes dollár alapú számlát nyitnunk, ha nemzetközi területen szeretnénk mozgatni pénzünk – pl. online kaszinók, így nem kell átváltási jutalékkal számolnunk!)

A kártyával történő vásárlás teljesen ingyenes. A készpénz felvétel díja 1,80 Euró.

A kártya éves díja 10 Euró. Elvesztése vagy megrongálódása esetén a kártyacseréje szintén 10 Euróba kerül.

A napi tranzakciós limitek készpénzfelvétel esetén 250 Euró, vásárlásnál pedig 1000 Euró.

Előnyei:

– Ingyenes számlanyitás!

– A pénzküldés költsége alacsony a többi bankéhoz képest – 1%, max 0,5 Euro!

– A számlánkra érkező összegek jóváírása ingyenes!

– Bejelentkezéshez csak a felhasználó e-mail címére és jelszavára van szükség, egyéb személyes adat megadása nem szükséges!

– Több mint 25 országban – köztük Magyarországon is – a számlánkat belföldi átutalással is feltölthetjük!

– A számlánkon lévő pénz bármikor elutalható a bankszámlánkra! A számlához tartozó bankkártyával készpénzt vehetünk fel ATM-ből, vagy fizethetünk vele a kártya elfogadó helyeken.

Biztonságos online pénzkezelési lehetőség a világon bárki számára.Skrill ismertető

Tranzakciós és számlavezetési díjak:

– Számlanyitás: ingyenes

– Pénz fogadása: ingyens

– Pénz küldése: 1%, max. 0,5 Euró

– Pénz befizetés bankszámláról: ingyenes (2-5 nap)

– Pénz befizetés bankkártyával: 1,9% díj (azonnali)

– Pénzkifezetés bankszámlára: fix 1,8 Euró díj

– Pénzkifizetés bankkártyával: 1,8 Euró dj

Kaszinók, ahol elérhető Skrill-Moneybookers fizetés:Skrill