Unibet Kaszinó

Unibet online kaszinó

Az Unibet kaszinó a szokott nyerőgépek és kaszinó játékok széles skáláján kívül rendkívüli gonddal kivitelezett Live kaszinót is találsz, ahol a web kamera segítségével játék közben figyelemmel kísérheted, ahogy igazi dealerlányok osztják a kártyákat, és ahogy a krupiék megforgatják a rulett kerekét.

Az Unibet kaszinóban a nyerőgépek hatalmas, hihetetlen, akár ár százmillió forintos főnyereményekkel dicsekedhetnek! Mindezt természetesen ingyen is játszhatod.

Az Unibet online kaszinó az új játékosoknak az első feltöltött összeg 100%-os értékében kínál akár 200 eurós, (60 000 forintos) bónuszt.unibet kaszinó

A regisztráció lépései az Unibet Casino oldalán!

1. lépés – Regisztráció az Unibeten

A fiókod létrehozása az Unibeten egyszerű, és csak egy pár percet vesz igénybe. Hogy használhasd az összes elérhető szolgáltatást, meg kell nyitnod egy játékos fiókot. Kattints az alábbi linkre, melynek segítségével beléphetsz a rendszerbe, és kitöltheted a regisztrációt. Unibet Regisztráció!

2. lépés – A személyi adatok megadása

Töltsd ki az összes mezőt. A jól kitöltött mezők mellett egy zöld ikon jelenik meg. A felhasználói nevedet fogod használni a kaszinóba való bejelentkezéshez. Válassz egy jelszót, majd gépeld be újra ellenőrzésként. A „promotion code“ mezőt hagyd üresen. A regisztráció befejezéséhez be kell jelölnöd a végén a második mezőt, és ezzel igazolni, hogy elfogadod a feltételeket. Az első mező nem kötelező, de ha bejelölöd, akkor üdvözlő bónuszt nyersz. Aztán kattints a „regisztrálni” gonbra.

3. lépés – Pénz feltöltése a számlára

Következő lépés a pénz feltöltése a számlára. Választhatsz a különböző módok közül, melyek segítségével el tudod küldeni a pénzt a számládra. A legbiztonságosabb módszer a hitelkártya vagy a bankkártya segítségével való feltöltés. Amennyiben nem sikerül ezzel a módszerrel elküldeni a pénzt, lehetséges, hogy a kártyádon nem engedélyezett az internetes fizetés. Ebben az esetben lépj kapcsolatba a bankoddal, vagy küldd el a pénzt klasszikus banki átutalással. Ennek azonban az a hátránya, hogy a pénz tutalása akár pár napot is igénybe vehet. A részletes utasításokat az adott internetes oldalon találod meg.

A képek egy rákattintással nagyobbíthatod meg. A pénz feltöltése után menj vissza az Unibet főoldalára, be vagy jelentkezve, és elkezdhetsz játszani, vagy a számládat rendezni. A pénzt automatikusan a Te Unibet számládra küldjük. Ha pókert, kaszinó játékokat vagy bingót akarsz játszani, át kell utalnod a pénzt az adott tárcába. Mindezt az „Saját fiók” menüpontban teheted meg, amely a bejelentkezés után az oldal job felső sarkában jelenik meg. Ezek után már semmi akadálya, hogy elkezdj kaszinó játékokat játszani.