Rulett Stratégia

Rulett Stratégia

Amióta a rulett létezik, a játékosok különböző stratégiák és fogadási szisztémák segítségével próbálnak szembe szállni a ház előnyével, annak érdekében, hogy folyamatos nyereményre tegyenek szert. A valóságban, e stratégiák majdnem mindig a játékosok azon tévedésén alapulnak, hogy a korábbi eredményeknek hatásuk lehet a jövőbeli eseményekre, és bár alkalmanként és időlegesen valóban sikeresek lehetnek, hosszú távon kivétel nélkül veszítenek.Rulett Stratégia

Annak ellenére, hogy a stratégiák nem garantálnak semmiféle sikert, a ház előny még nagyobb azokkal a játékosokkal szemben, akik stratégia nélkül vágnak a játékba, ezért számos játékosnak biztonságérzetet ad az, ha valamilyen rendszer szerint teszik meg tétjeit.
A fogadási rulett stratégia másik előnye a nyerés lehetősége mellett az, hogy a meghatározott rendszerben feltett tétekkel minimalizálni lehet a veszteségeket, mivel folyamatosan figyelemmel lehet kísérni, hogy mennyit tett fel a játék során a játékos.

A rulett stratégia kiválasztása előtt figyelembe kell venni a rendelkezésre álló pénz mennyiségét, a tétekre ténylegesen felhasználható zsetonok összegét és a megjátszandó tétek fajtáját.

A legkedvezőbb szorzójú külső téteket megcélzó játékosok számára a majdnem 50/50 esélyes piros-fekete, páros-páratlan és 1-18 vagy 19-36 tétek esetén a népszerű matematikai stratégiák, a Martingale, a D’Alembert és a Labouchere szisztémák jelenthetnek megoldást és nyereményt, mivel ezek a nyújtják a legjobb esélyeket a rulett asztalnál.

Azoknak, akik számok vagy számcsoportok eltalálásával belső téteken akarnak kockáztatni, fontos megérteniük, hogy a szorzók rontják a nyerés esélyeit, amit figyelembe kell venni az egyes megtett tétek nagyságánál is. Egy számra, megosztásra vagy utca tétre feltett összegek esetén muszáj konzervatívabbnak lenni, mint amikor külső tétekre kerül a zseton.

Az egy szám eltalálásakor kapott nagy szorzó igazán nagy vonzerővel bír, de az ilyen tétek esetén elővigyázatosnak is kell lenni saját stratégia kialakításával és fogadási plafon meghatározásával, amivel kontrollálni lehet a téteket és a lehetséges veszteségeket is.

Bár hosszú távon a stratégiák nem garantálnak nyereményt, rövidtávon más a helyzet, és a veszteségeket is csökkenteni lehet, bár rossz sorozat esetén a Martingale és a Labouchere szisztéma is a veszteségek gyors felhalmozódásához vezethet.

Ha mást nem is, a rulett stratégiák legalább önbizalom-fröccsöt adnak a játék előtt, sok játékos pedig babonás szokások alapján választja ki az aktuális nyerő stratégiát.