Rulett

Rulett szabályok

Régebben, ha rulettezni akartál, el kellett menned egy igazi kaszinóba. Napjainkban viszont az internet házhoz hozza a kaszinókat. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz kaszinó bónusz oldalon találhato egy online kaszinó oldalra, letöltöd a szoftvert és indulhat a játék.

A rulett szinte minden online kaszinó kínálatában megtalálható, és ha úgy érzed, ez a neked való játék, de nem tudod hogyan játszd, vagy hogyan működik az online változata, akkor olvass tovább.

A rulett szabályok nagyon egyszerűek. Online rulett esetén 1 virtuális rulettkereket látsz majd, mely tartalmazza a piros és fekete számokat 1-től 36-ig és persze a 0-át, illetve amerikai rulett esetében a dupla nullát.

Emellett van egy tábla amely különböző mezőkre fel van osztva: fogadhatsz a számok első vagy második felére, esetleg az egy első, második vagy harmadik harmadára (a számok három tucatja), párosra és páratlanra, pirosra és feketére, valamint a egyes számoszlopokra. Ezzel a felépítéssel csaknem bármire fogadhatsz.rulett szabályok

Hogyan rulettezz?
Tedd fel a kívánt összeget a kiválasztott számra vagy számcsoportra. A rulett szabályai alapvetően csak az esélyekről szólnak és az ennek megfelelően letett tétről. Minél több kockázattal fogadsz, annál többet nyerhetsz.

Fogadhatsz akár két számra, ha a zsetonod két szomszédos szám közé rakod. Négyre, ha négy számmező közepére pakolod; hat számra vagy akár egy egész sorra, ha a vonalra rakod. Ezután pörgess és ha bejön a számod, számcsoportod, színed vagy számod, akkor nyertél!

A nyereményeket a kiválasztott szám esélyei alapján fizetik, a nullát és a dupla nullát figyelmen kívül hagyva. Például ha csak egy számra fogadsz, annak az egy számnak az esélye arra, hogy bejöjjön, 35 az 1-hez lesz, így a téted 35-szörösét kapod meg, ha nyersz.

Ennyit kell tudnod az online rulett szabályairól. Jó szórakozást és sok szerencsét!

Ha kedve támadt a casino játék rulett online változatát játszani, weblapunkon több kiváló kaszinó ajánlatát megtalálja. Jó szórakozást kívánunk ehhez a varázslatos játékhoz.