Nyerőgépes Játékok

Nyerőgépes Játékok

nyerőgépes játékokNyerőgép játékismertető és stratégiák

Talán a legnépszerűbb kaszinó játék, ismertebb néven a félkarú rabló. Alábbiakban általános ismretetője és a nyerőgépekhez (slotokhoz) használt legjobb stratégiák olvashatók.

Az online kaszinók kínálatában az egyik legkönnyebben elsajátítható és játszható szórakozást a nyerőgépes játékok (slot gépek) jelentik!
Csak fizessünk be a kaszinóba, válasszuk ki a kaszinónk által feljánlott rengeteg slotgame közül, hogy melyiken próbálunk szerencsét. A legtöbb online kaszinó grafikailag nagyon magas szinten kidolgozott, izgalmas slot gépeket kínálnak játékosaiknak! A nekünk megfelelő tét kiválasztása után mehet is a játék!
Óriási, akár több millió dolláros Jackpotokért is játszhatunk, tehát mindenképpen érdemes belépni a nyerőgépek világába!

Ingyen játékautomaták, nyerőgépes játékok!

Nyerőgépes Játékok Nyerőgépes Játékok Nyerőgépes Játékok

Nyerőgép Játék Tipusok

Az életben a nyerőgépeket gombok, vagy kar használatával tudjuk műkdtetni, de népszerűbb internetes társaikat az otthon csendességében, nyugodtan játszhatjuk online! A  gombok és a kar helyett csak klikkelünk az egerünkkel, és a nap 24 órájában hízlalhatjuk pénztárcánkat!

Straight nyerőgépek
Majdnem minden slotgame egyformán működik, így van ez a straight (hagyományos) nyerőautómatákkal is. Az ilyen gépeket a misztikus 7-es számról ismerhetjük fel, és fix három tárcsán játszhatunk rajtuk.
Ezeken a gépeken állandó összegű jackpot is található, amit nagyobb eséllyel zsebelhetünk be, mint egyéb progresszív nyerőgépeken. Talán ezért is találkozhatunk a progresszív gépeken jóval nagyobb jackpot nyereményekkel mint itt, de ott kisebb eséllyel játszunk a nagy nyereményért.

Progresszív nyerőgépek
A progresszív automaták lehetnek akár négy, öt, vagy akár hat tárcsások is – rengeteg kötési vonallal. Van, hogy egyazon automata a kaszinóhálózat összes termében megtalálható, ahol a kaszinónk is van – ezzel is növelve a jackpot méretét!
A jacpotok addig gyarapodnak, amíg valaki meg nem nyeri, így egy idő után gigantikus összegeket, akár több millió dolláros összegeket is elérnek!
Nagy népszerűségüket ezek a progresszív nyerőgépek a Jackpotok hatalmassága miatt érhették el,ugyanis ha valakit Fortuna a kegyeibe fogad, akkor itt hamar meggazdagszik!
Nap mint nap, játékosok milliói nyerőgépeznek, hátha rájuk esik a választás! Befizetés nélküli bónuszaink, Kiemelt VIP ingyen kaszinó bónusz ajánlatunk

Nem elhanyagolandó, hogy a pazar grafika és a megnyerhető pénzek lélegzetelállító élménnyel gazdagíthatnak, s remek szórakozást is nyújtanak a játszani vágyóknak!

Nyerőgépes Játékok
STRATÉGIÁK – alapvető tanácsok Nyerőgépekhez
A hagyományos nyerőgépek a valódi játéktermekben a bedobott pénz körülbelül 80%-át adják vissza – ami azt jelenti, hogy például minden feltett ezresből csak 800 Forintot ad vissza.

Az online nyerőgépeknél ez az arány jóval magasabb, akár a 97,3%-ot is elérheti, ami 17%-kal magasabb esélyt jelent a győzelemre. Ezért sokkal jövedelmezőbb (és egyúttal kényelmesebb is) lehet online nyerőgépeken játszani, mint a valódi játéktermi nyerőgépeken.
Nagyon sok féle online nyerőgép (slot) játék létezik, így lehetetlen volna mindegyiket külön-külön bemutatni. Ugyanakkor több hasznos alapelv létezik arra vonatkozóan, hogyan lehet egy online nyerőgépen kedvező esélyek mellett játszani – ezeket alább ismertetjük:

ALAPVETŐ TANÁCSOK NYERŐGÉPEKHEZ:
Ne össze-vissza, péztárcádnak megfelelő nyerőgépeken játssz!
A széles kínálatból olyan nyerőgépeket vérdemes választanod, melyek megfelelnek a bankrollodnak!
Ha összesen 200 dollár áll rendelkezésre a játékra, nyilván alacsonyabb tétes gépekkel kell játszanod, mintha ennek a többszöröse állna rendelkezésedre!

Hozd ki a maximumot!
Kezdj a lehető legtöbb érmét (coins) engedő tétekkel játszani! Például 1 dolláros coin helyett fogadj negyeddollárosokkal – ugyanis a várható legmagasabb nyeremény érdekében a maximális számban bedobható érmékkel érdemes fogadnod, így esélyed is maximalizálod a nagy nyereményekhez!

Néhány gépen beállíthatunk automatikus pörgetéseket is, így azokra nem is kell figyelned, ha nagyobb sorozatban akarsz egymás után pörgetni. Talán nem lesz olyan élvezetes a játék, de ha párhuzamosan több gépen is pörgetsz, izgalmas és szórakoztató játékban lesz részed!

Minden sort nézz meg!
Mindenekelőtt (ahogy azt fentebb is kiemeltük), tanulmányozd a kiválasztott nyerőgépeken található információkat a nyereményekkel kapcsolatban!
Fontos, hogy megértsd a nyerő sorok koncepcióját:
Néhány nyerőgépnek akár 25 sora is lehet! Ilyen esetekben nem mindig elegendő a legtöbb pénzérmével játszani: ugyanis ha ezekkel csak egy sort játszol meg (mondjuk az 5-ből), nem mindig a legnagyobb nyereményt vagy jackpotot nyered meg. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet nyerjünk, a maximálisan bevihető érmékkel a lehető legtöbb sort érdemes megjátszanunk!
Ez a kiválasztott téten természetesen többe is kerül (több sor több tétet is jelent), ezért a ’több sor’ stratégiához érdemes kisebb téten játszanod! Például ha egy 1 dolláros gépen játszanál meg mindig egy érmét, játssz meg például négy darab érmével 5 sort egy huszonöt centes gépen!

Extra körök
Ha a gépek felkínálják, mindenképp vedd fontolóra a bónusz, bónuszkör játékot!
A bónuszkör egy külön (kör) játék, melyben az előző körben gyűjtött nyereményünkkel (vagy egy részével) fogadhatunk.
A bónuszkörökkel pillanatok alatt megtöbbszörözhetjük előző nyereményünket, de természetesen ugyanennyi idő alatt el is veszíthetjük annak egy részét. Általánosságban elmondható, hogy a bónuszkörös játékokat azoknak érdemes választaniuk, akiknek a átlagosnál nagyobb ingadozást is elbír bankrolluk – ha jól választottuk meg nyerőgép tét méretét, amin játszunk, akkor mi is ide tartozunk.