Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe a legjobb ingyenes kaszinós játék!

Az alábbiakban kipróbálhatja a Sizzling Hot Deluxe online Gaminátor nyerőgépes játékot, itt kockázat nélkül szórakozhat.

Játsszon ingyen a Sizzling Hot Deluxe online nyerőgéppel regisztráció nélkül!
Egyik legnépszerűbb nyerőgépes játék a Sizzling Hot video slot!
A Novoline nyerőgép játék fejlesztonek sikerult adnia a deluxe verzioval legjobb slot játékot fejleszteni,a modernitást és 3D szimbolumok grafikák egyedi animációkkal, ingyenes pörgetésekkel és scatter szimbólumokkal, anélkül, hogy a régi stílust sokkal megváltoztatta volna.

Sizzling Hot Deluxe nyerőgép szabályok
A Sizzling Hot 5×3 grafikus felületel és 5 rögzített fizetés mod al rendelkezesre amelyeken azonos és szomszédSizzling Hot Deluxeos szimbólumok szerezhetők, az első sor balról jobbra indul. Legalább 2 vagy 3 azonos szimbólumot kell szerezni a nyerő kombináció megszerzéséhez, attól függően, hogy melyik szinbolumot porgetuk ki, a tét változhat fordulatonként, minimum 0,20 cent és maximum 20,00 EUR között.
Ha több nyerő kombinációt szerez a nyerővonalakon, akkor a legmagasabb értékű nyerő kombináció kerül kifizetésre, amelyet csak a szétszórt kombináció fizetésével lehet kombinálni.

A játék szimbólumai gyümölcsök, az új generációjának részeként van egy plusz szimbólum, amelyet a Csillag szimbólum ábrázol. A csillag szimbólum nem aktivál egyetlen bónuszfunkciót se, hanem a képernyő bármely helyzetében fizeti a kombinációt, ha legalább 3 van.
A SizzlingHotDeluxe online által kínált különféle funkciók között szerepel a következők: Autoplay funkció, amely lehetővé teszi az automatikus jatekot, és a kockázat funkció, amely lehetővé teszi a nyeremény megduplázását, a vörös és a fekete közötti választáshoz.

Próbáld ki weboldalunkon az ingyenesen elérhető kaszinós játékok valamelyikét demó módban!