Rulett játék letöltés

Letölthető és nem letölthető rulett játék

A valódi kaszinók helyett sok játékos inkább az egyszerűbb megoldást választja és számítógépen élvezi a játékot.

Rengeteg online kaszinó és más szerencsejáték oldal kínál a rulett mellett kaszinó játékokat, amelyek letölthető programokkal vagy direkt, letöltés és telepítés nélküli változatban várja a játékosokat. Mindkét típusnak vannak előnyei és hátrányai, amelyeket a lentiekben ismertetünk.letölthető rulett

A legtöbb online játékos valódi pénzért játszik, ezért regisztrál és nyit számlát valamelyik online kaszinóban. Annak érdekében, hogy meg lehessen szerezni a bónuszokat és a promóciós ajánlatokat, rendszerint le kell tölteni a kaszinók oldaláról a szoftvert és nem elég csak a flash verzió használata.

Vannak olyan speciális rulett promóciók is, amelyeket kizárólag a letöltéses játék útján lehet elérni. Ezek a bónuszok és promóciók legtöbbször nem is találhatók meg a letöltés nélküli felületen, így azok a kaszinók, ahol csak nem letöltéses játék van, általában ingyenesen is vehetők igénybe.

Sok online kaszinó még a regisztráció és a pénz befizetése előtt kéri a szoftver letöltését, azaz ha a játékos úgy akar játszani, mintha csak egy kaszinóba lépne be, az azt jelenti, hogy letöltött platformon kell játszania. Ezzel szemben lehetőség van pénz nélkül is játszani néhány kattintást követően olyan oldalakon, amelyek online flash rulettel várják a játékosokat.

A közvetlen online rulett sokkal gyorsabb és annak egyszerűbb is a használata, mint a szoftver letöltést igénylőké, ez utóbbi időigényes, sok helyet elvesz a számítógépen és le is lassíthatja azt. Az is előfordulhat, hogy a szoftver nem kompatibilis a számítógéppel. Az online flash rulett játékok majdnem azonnal elérhetők, ha a játékosok csak egy gyors rulett menetre vágynak.

A letölthető rulettnek azonban sokkal jobb a grafikája és több funkciót is tartalmaz, ezért az online kaszinók élő osztós játékai – ide értve a rulettet is – egyre népszerűbbek, mivel itt jobban érezhető a kaszinó légköre, ugyanis itt valódi krupié forgatja a kereket web kamera közvetítésével. Az ilyen típusú rulett általában csak a letöltött kaszinó szoftverrel érhető el.

Amennyiben egy játékos valódi pénzben kíván játszani, a legjobb megoldás a letölthető rulett szoftver lesz, a bónuszok és promóciók előnyei is ekkor élvezhetők. Ha a cél csak egy gyors rulett, magának a játéknak az élvezetéért pénz kockáztatása nélkül, a letöltés nélküli azonnal elérhető verzió lesz a megoldás.