kaszinó bónuszok

Befizetés nélküli bónuszok

Befizetés nélküli bónuszok

Az online kaszinók világában rengeteg befizetés nélküli bónuszok vár rád. Ha ügyes vagy, és ha hallgatsz ránk, akkor a legjobb bónuszokat kaparinthatod meg anélkül hogy befizetnél egy kaszinóba, vagy hogy különösebben megerőltetnéd magad.

Ha rákattintasz a táblázatban lévő bármely linkre, a legjobb bónuszok befizetés nélkül fognak visszaköszönni rád, hiszen mi már előre összegyűjtöttük neked a legértékesebbeket. De a kattintás előtt olvasd végig a cikkünket, hogy megtudd, mire kell odafigyelned a befizetés nélküli kaszinó bónuszoknál.bónuszok befizetés nélkül

Regisztráció után számos online kaszinóban van lehetőség különböző bónuszokhoz hozzájutni. Általában a befizetés nélküli bónuszok, ingyenes pörgetések vagy az első befizetésnél az üdvözlő bónusz. As online kaszinók ezzel szeretnék bátorítani a kezdőket.
Üdvözlő bónusz

Ez úgy működik, hogy megadják az első befizetés minimum és maximum összegét, és ennek az összegnek bizonyos százalékát (50, 100 vagy akár 200) pluszban jóváírják a játékban. Ilyenkor az is előre meghatározott, hogy milyen mértékben kell fogadásokat kötnöd ebből az összegből, mielőtt a pénzt átutalhatnád a bankszámládra.

Befizetés nélküli kaszinó bónuszok

Van olyan kaszinó, ahol nem kell pénzt letétbe helyezned ahhoz, hogy bónusz összeghez juss, de ilyen esetekben a bónusz jóval kisebb, és a kifizetést is jóval szigorúbb szabályokhoz kötik.
Bónusz feltételek
Ahogy azt már említettük, sok bónuszt az online kaszinók feltételekhez kötnek, ami azt jelenti, hogy a kifizetés nem történhet meg a bónusz felvétele után azonnal.

Látni fogod, hogy néhány helyen a megforgatási követelmény 5x, 20x vagy 35x jelenik meg a feltételek között. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy 5, 20 vagy 35 alkalommal kell kockára tenned a bónusz összegét a kaszinón belül mielőtt kifizetést igényelhetnél.

Különbségek vannak abban is, hogy mit kell kockára tenned. Van olyan oldal ahol csak a bónusz értékét, ebben az esetben az egyenlet a következő egy 20 eurós bónusz és 25-szörös kockáztatás esetén:

20 euró letét x 25-szörös kockáztatás =500 euró értékű tét kockáztatás

Más oldalakon a letét és a bónusz értékének kockáztatása a követelmény. Ott így néz ki az engyenlet:

(20 euró letét + 20 euró bónusz) x 25-szörös kockáztatás =1000 euró értékű tét kockáztatás

Hogy járulnak hozzá a különböző játékok a bónuszokhoz?

Ha eddig nem lett volna elég bonyolult, akkor azt is hozzá kell adjuk a listához, hogy nem minden játék járul egyformán hozzá a bónuszokhoz. Például a nyerőgépek általában 100 százalékot érnek, amíg a póker csak 40-t.

Mit is jelent ez? Azt, hogy ha 15-ször kell kockáztatnunk a bónusz összegét a kifizetésig, akkor a félkarú rablóval tényleg csak 15 pörgetés után már teljesítettük is a feltételt. Ezzel ellenben a pókernél 37,5 játék után sikerül ugyanez. Ugye, hogy ez nem mindegy?

Online Kaszinó Bónusz Típusok

Eddig főként a feliratkozási üdvözlő befizetés nélküli bónusz részleteit tárgyaltuk, de ez még csak az egyik fajta, ami az online kaszinók a látogatóknak tartogatnak. Emellett a következő esetekben lepnek meg minket ilyen lehetőséggel:

  • Havi vagy hűség  bónusz ha rendszeres játékosok vagyunk
  • Barát bónusz minden olyan barát után, aki a te segítségeddel jutott el az oldalhoz
  • Letét nélküli bónusz, jóval kisebb bónusz, szigorúbb feltételekkel,
  • Fizetési mód után járó bónusz meghatározott befizetési mód szerint (bankkártya, hitelkártya, átutalás)
  • Játék specifikus bónusz meghatározott játék esetén főként blackjack, nyerőgép és magas tétekkel játszó játékosok részére

Remélhetőleg most már tudod, hogy mire figyelj oda ingyen kaszinó bónuszok, és így már semmi sem tarthat attól vissza, hogy begyűjtsd a legjobb bónuszokat.
Harcra fel!

Vélemény, hozzászólás?