Póker

PokerStars

PokerStars Bónusz

A PokerStars a legnagyobb online pókerteremként hirdeti magát, nem hiába. Folyamatosan pörög a játék, gyakorlatilag soha nem kell hosszasan ellenfelekre várnod, így könnyen kijátszható a PokerStars bónusza. Egy másik cikkben már leírtam, hogyan kell lebonyolítani a számlanyitást, itt annyit szeretnék megemlíteni, hogy a regisztráció során a PSP15730 marketing kódot, az első befizetés során pedig a STARS600 bónuszkódot kell használnod.
Ez a 100%-os PokerStars bónusz abban egyedi, hogy 3 különböző, 60 napon belüli befizetéssel is kiválthatod, és mindegyik részlet megszerzésére 120 napod lesz. A maximum összeg $600/€500/£400. Ha véletlenül kicsúsznál a határidőből, természetesen az addig megszerzett összegeket megtarthatod, mivel a bónusz $10-os részletekben íródik jóvá a számládon.
A versenyeken és SNG játékokon fizetett $1 fee 5,5 VPP-t, €1 fee 7 VPP-t ér. A cash game asztaloknál a kiosztott pontokat az adott partiban levont rake és a játékos pothoz való hozzájárulásának mértéke alapján számítják ki. Részletesebb útmutatóért látogasd meg a PokerStars VPP szerzéssel foglalkozó oldalát.PokerStars Bónusz
A versenyeken és SNG játékokon fizetett $1 fee 5,5 VPP-t, €1 fee 7 VPP-t ér. A cash game asztaloknál a kiosztott pontokat az adott partiban levont rake és a játékos pothoz való hozzájárulásának mértéke alapján számítják ki. Részletesebb útmutatóért látogasd meg a PokerStars VPP szerzéssel foglalkozó oldalát.

Példák a PokerStars bónuszára

A PokerStars 100%-os első befizetési bónuszt ad $600-ig. A bónuszt lehetőséged van 3 befizetéssel kiszedni, a lényeg, hogy a 3 befizetésedet 60 napon belül hajtsd végre. Vedd figyelembe, hogyha bármekkora összeget is kiutalsz a számládról a bónusz időszak alatt, akkor elveszted a további befizetési bónusz lehetőségeket.

Tegyük fel, első alkalommal befizetsz $200-t 2020. január 1-jén, ekkor a bónuszrészlet kijátszására 120 napod lesz (vagyis 2020. április 30-ig). A következő két $200-s részletet február 27-én és február 28-án fizeted be, ügyelve tehát, hogy 60 napon belül maradj a befizetésekkel. Az előbbi bónuszra megint csak lesz 120 napod (2020. június 26-ig kell teljesítened a feltételeket), míg a legutolsó befizetésed után járó bónusz 2020. június 27-én jár le.

Persze dönthetsz úgy is, hogy mindjárt az első befizetésed $600-os lesz, ekkor a teljes összegre 120 napod van, tehát ha 2016. január 1-jén fizetsz be, akkor 2016. április 30-ig van időd összeszedni az összes VPP-t. Jól látszik, hogy ha a részletekben való befizetést választod, akkor összességében több időd marad a feltételek teljesítésére. Persze ezt főként azoknak érdemes választani, akik micro vagy alacsony téten játszanak.

Javaslom, hogy a befizetésed minimum $200 legyen, így könnyedén be tudod tartani a bankroll menedzsment szabályait NL10-ig, illetve $3,5-os SNG tornákig.

Ha dollártól eltérő pénznemben szeretnél befizetni, használd az alábbi táblázatot, hogy megtudd, mennyi a maximális bónusz összeg és a kiváltási ráta.

Pénznem Maximális bónusz Kiváltási ráta
USD ($) $600 200 VPP / $10
EUR (€) €500 250 VPP / €10
GBP (£) £400 300 VPP / £10
CAD ($) $600 200 VPP / $10

Nagyobb bónusz pontokért vagy kisebb bónusz azonnal?

Dönthetsz úgy is, hogy a FREE20 bónuszkóddal fizetsz be, és $20 ingyenes játékot kapsz. Ebben az esetben azonban nem veheted igénybe a $600-os első befizetési bónuszt. Én azt javaslom, használd inkább a fenti STARS600 kód ot, hidd el, hosszú távon jobban megéri. A psp15016 marketing kód mindkét esetben ugyanaz.

Mindkét befizetési bónuszkód mellé ajándékba kapsz egy kupont, amivel részt vehetsz a 100 ezres Privilege freerollokon. Ez azt jelenti, hogy 31 napon keresztül napi négy darab belépőt kapsz egy-egy $1000-os freerollra. Ezeket a kuponokat ChromeStar VIP szinten ingyen is megveheted a VIP Áruházban.
PokerStars bónusz és más promóciók összekapcsolása

Persze nem csak a bónusz áll az új játékosok rendelkezésére, sok egyéb akcióban is részt vehetsz. Némelyikre külön kell jelentkezned, például a freeroll versenyeket neked kell megtalálnod a lobbyban, és nevezni rájuk. Időről időre különféle küldetéseken vehetsz részt, amelyek általában néhány cash game leosztással vagy egy-két SNG versennyel, esetleg egy minimális befizetéssel teljesíthetők, ezért cserébe több tízezer dolláros all-in shootout freerollokra nevezhetsz, ahol minden egyes partiban automatikusan all-in kerülsz. Ha érdekel, milyen promóciókon vehetsz még részt, látogasd a PokerStars honlapján a Különleges ajánlatok aloldalt.

Ne feledd a 2 kódot használni a bónuszodhoz: regisztrációkor gépeld be a psp15016 marketing kódot, a befizetéskor pedig a STARS600 bónuszkódot!

Vélemény, hozzászólás?