Stratégia

Labouchere Stratégia

Labouchére Roulette Stratégia

Kattints ide és próbáld ki a Labouchere roulette stratégiát az Unibet online kaszinoban. Játsz játék vagy valódi pénz módban. Most minden új játékos ajándék 100€ kaszino pénzt kap.

Labouchere Rulett Rendszer

A Labouchere rulett stratégia egyike a közkedvelt kaszino stratégiáknak, melyet a játékosok előszeretettel alkalmaznak játékuk során. Ezt a módszert másnéven törlő vagy pozitiv progressziv roulette stratégiának is hivják. A Martingale startégiával ellentétben, kevésbbé rizikós és kisebb az esélye annak, hogy rövd időn belül elérd az asztal limitet. A Labouchere stratégia állitólag a Viktória Kirlálynő ideje alatti Britt pénzügyi miniszterhez, Henry Labouchere nevéhez fűződik, habár ezen állitás teljesen nem bizonyitott.

A Labouchere roulette stratégia a külső páros fogadásoknál alkalmazható, igy a rizikó is kisebb az online roulette játék alatt, a nyeremény viszont jelentős. A stratégia igy működik: a játékos leir egy számkombinációt, mely befolyásolni fogja a téteket.

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 5 – 4 – 3 – 3 – 2

Az első roulette fogadás az első és az utolsó szám összege lesz, igy 1+2=3. Amennyiben ezzel a számmal nyersz, úgy ki kell őket venned a sorból.
2 – 3 – 4 – 5 – 5 – 4 – 3 – 3

A következő fogadás az igy keletkezett számsor első és utolsó tagjának az összege less: 2+3=5.Amennyiben ez is nyer, úgy ki kell őket is venni a számsorból.
Ezt mind addig kell folytatni, amig el nem fogy az összes szám a sorból, majd előről kell kezdeni ugyanezzel vagy egy új számsorral.
Minden alkalommal, amikor a kaszino játékos veszit, az első fogadás szémát a számsor végére irja.
A mi példánkban ez a következő képpen néz ki (amennyiben az első tét veszit):

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 5 – 4 – 3 – 3 – 2 – 3

Itt láthatsz egy példát arra, amikor a játékos nyer és veszit is.  A példához a következő számsort használjuk: 1-2-2-3-2:

Számsor Fogadás Eredmény Nettó Nyeremény
1-2-2-3-2 3 Veszt -3
1-2-2-3-2-3 4 Nyer -7
1-2-2-3-2-3-4 5 Veszt -12
1-2-2-3-2-3-4-5 6 Nyer -6
2-2-3-2-3-4 6 Nyer 0
2-3-2-3 5 Veszt -5
2-3-2-3-5 7 Veszt -12
2-3-2-3-5-7 9 Nyer -3
3-2-3-5 8 Nyer +5
2-3 5 Veszt 0
2-3-5 7 Nyer +7

A 11 fogadás végeredménye 7 egység nyereség less.
Mindez 6 vesztés és 5 nyerés eredménye, mely nagyon jó aránynak számit a többi stratégiával szemben.

A számsor összeállitása teljesen a kaszino játékostól függ. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venned, hogy nagyobb számok és hosszabb számsor esetében (nem csak 1,2 és 3) a roulette játék is aggresszivabb lesz. Labouchere Roulette stratégia – Online rulett rendszer

Forditott Labouchere Stratégia

Labouchere Stratégia, Henry LabouchèreA forditott Labouchere Stratégia megértése nagyon egyszerű. A kaszino játékos ismét leir egy  számkombinációt, majd az első és az utolsó szám összegét fogadja.
Az eredeti Labouchere stratégiával ellentétben, itt a kaszino játékos kiveszi az első és az utolsó számot vesztés esetében, és az előző tét számainak összegét adja a számsorhoz nyerés esetében.

1966-ban egy roulette játékosokból álló csapat, Norman Leigh vezetésével elnyertek minden pénzt a banktól egy nicei kaszinoban, Franciaországban, ennek a stratégiának az alkalmazásával. Nem tudjuk biztosan, hogy ez egy igaz történet-e vagy sem, de az köztudott, hogy a mai napig is sok kaszino játékos alkamazza ezt a stratégiát játékai során.

Használd a Labouchere stratégiát valódi pénz módban az Unibet kaszinoban és egy fantasztikus 100€ bónusz is a tiéd lehet. Látogass el az Unibet Kaszinoba.

Vélemény, hozzászólás?