Rulett stratégia

Martingale

Martingale rulett stratégia
A Martingale stratégia, vagy másnéven duplázó illetve progressziv stratégia, a kaszino játékosok legkedveltebb stratégiája. A módszer alapja nagyjából 300 évvel ezelőttre vezethető vissza. Ez a roulette stratégia már a 18 század Franciaországában is a legközkedveltebbekk közé tratozott. A klasszikus Martingale roulette stratégia egy francia matematikus, Paul Pierre Lévy nevéhez kötődik.

A Klasszikus Martingale Stratégia

A klasszikus Martingale stratégia alapja a következő: minden elvesztett tét után, a következő tét megduplázása és minden nyerést követően lecsökkenteni azt a kiindulő összegre. Ezt követően a nyeremények fedezni fogják az előző tét veszteségeit.

Például, ha 5 egységet fogadsz és elveszted, akkor a következő tét az előzőt megduplázva 10 egység less. Amennyiben a 10 egységet elveszted, a következő fogadásodnak 20 egységnek kell lennie. Ezen összeg elvesztését követően, 40 egységet kell fogadnod. Végül ezzel a fogadással nyerni fogsz, igy a következő roulette fogadásodat le kell csökkentened a kiinduló fogadás összegére, magyarul 5 egységre. Eredményként 5 egységet sikerült nyerned: 40 – (5+10+20)=5

5 veszt, 10 veszt, 20 veszt, 40 nyer, 5

FIGYELEM: A Martingale roulette stratégia problémája, hogy a stratégia alkalmazásával a játékos hamar elérheti az asztal fogadási limitet az egymást sorban követő vesztések eredményeként.

A legtöbb roulette asztalnak 500€ a fogadási határa. Amennyiben 5€ téttel próbálod ki a Martingale online kaszino bónuszok rulett stratégiát, úgy 7 egymást követő vesztés esetén eléred az asztal limitet.

Fogadás 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Összeg 5€ 10€ 20€ 40€ 80€ 160€ 320€ 640€

A magas összegek elvesztése és az asztal limit túllépésének elkerülése végett, mi azt tanácsoljuk, hogy olyan kis összegű kiinduló téttel kezdj el játszani,mint például 1€.

Grand Martingale Stratégia

A Grand, vagy más néven Great Martingale stratégia a klasszikus Martingale stratégia egyik variánsa, mely még nagyobb tét növekedést használ.

5 veszt 10+1 veszt, 22+1 veszt, 46+1 nyer, 5….

Amennyiben folytonos vesztett fogadások követik egymást, úgy ezen módszer alkalmazásával még gyorsabban eléri a játékos az asztal limitet.

Fogadás 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Összeg 5€ 11€ 23€ 47€ 95€ 191€ 383€ €767 1,535€

Amennyiben az egymást követő vesztéseket egy nyerés követi, a nyereményed a nettó nyereséged az első fogadás plus 1 egység lesz és nem csak az első fogadás összege, mint a klasszikus Martindale stratégiát követve. Természetesen a stratégiát lehet más variánsban is csinálni, mint például 2 vagy több egységet hozzáadni az összegekhez és azt duplázni. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy ezzel, az esetlegesen elvesztett összeg is arányosan nőni fog.

Reverse Martingale System Forditott Duplázós Stratégia

Amennyiben inkább a nyert fogadásokkal taktikáznál, úgy a Forditott Martingale Stratégiát ajánljuk.martingale Ennek a módszernek az az alapja, hogy a klasszikus Martingale Stratégiával ellentétben, itt a nyert tétek után duplázol. A Forfitott Martingale Stratégia a következő képpen néz ki ( 5 egységű tét esetében):

5 nyer, 10 nyer, 20 nyer , 40 veszt, 5

Ez a stratégia kevesebb rizikóval jár, mint a klasszikus duplázósroulette stratégia. Ugyanakkor, az első veszteség a nyerési sorozatot követően az összes addigi nyereménnyel együtt elveszik.

Próbáld ki a rulett stratégiát most és egy óriási 100% Üdvözlő Bónuszt is kapsz ajándékba. Látogass el az Unibet kaszinoba most.

Vélemény, hozzászólás?