Szoftver

MicroGaming Szoftver

MicroGaming Szoftver ismertető

A MicroGaming egy kaszinójáték fejlesztő vállalkozás, amely teljeskörű szoftver platformot biztosít az online kaszinóknak a világ minden részén. A jól ismert MicroGaming póker hálózatot (korábban Prima Poker) is ők fejlesztették ki, amelyet manapság a világ legtöbb kiemelkedő online póker terme is használ. Az 1994-ben alapított cég ügyfelek százait szolgálja ki online póker és online kaszinó szoftvereivel. Az eCOGRA társalapítója.MicroGaming

Amikor az online kaszinóipar még gyerekcipőben járt, az iparágra gyanakvó szemmel néztek, ami esetenként nem volt alaptalan, a tisztességes játékra és a biztonságra fordított hangsúly hiányában.
Hogy ez a helyzet javuljon, első lépésként a Micro Gaming más szerencsejáték szoftver szolgáltatókkal együtt megalapította az eCOGRA-t (e-Commerce and Online Gaming Regulation and Assurance).

Az eCOGRA az iparágban függetlenül működik a tisztességes játékra és a játékosok biztonságára ügyelve. Azok a játékosok, akik úgy érzik, hogy egy online kaszinó tisztességtlenül bánt velük, az ügyet az eCOGRA elé vihetik. Ilyen esetekben már többször előfordult, hogy az eCOGRA a játékos igaza mellett döntött.

Ezért mindig érdemes megnézni, hogy az adott online kaszinónak van-e úgy nevezett eCOGRA pecsétje.
Rengeteg játék

A Micro Gaming magát piacvezetőnek tekinti, és számos a MicroGaming szoftverét használó kaszinó és póker terem véleménye alapján, ez valószínűleg igaz is.

A Micro Gaming az egyik legszéleskörőbb platformot biztosítja és kifejlesztett egy eszközt, amelynek segítségével a kaszinók különösebb megerőltetés nélkül integrálhatnak új játékokat. A játékválaszték többszáz játékból áll, a kaszinókon múlik, hogy ezek közül mit ajánlanak a játékosoknak.
Biztos lehetsz benne, hogy a klasszikus játékok többféle változatát megtalálod minden online kaszinónál, de a Micro Gaming nagy előnye a progresszív jackpotokban rejlik. Ez a legnagyobb jackpot rendszer amit az interneten találhatsz – bevezetése óta több, mint 250 millió $-t fizetett ki!!
Grafika és hangok

A több, mint egy évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a MicroGaming tudja, hogy milyen egy jó online kaszinójáték.

A hagyományos kártyajátékoknál és asztali játékoknál inkább leegyszerűsített, felhasználóbarát designt alkalmaznak, de a nyerőgépeknél (slot) meglehetősen fejlett a grafika és a hang.Mindent egybevetve, a hang effektek és a grafika egyszerűek és minden viszonylag modern számítógépen működnek, másrészről pedig hibátlanul működnek és könnyen használhatóak.

Vélemény, hozzászólás?