Szoftver

PlayTech szoftver

PlayTech szoftver ismertető

A PlayTech az egyik legjobb az online szerencsejáték szoftverek piacán. A ciprusi székhelyű vállalkozás főként európai cégek számára biztosít kaszinó szoftvereket, de folyamatosan terjeszkedik a világ többi részén is, kivéve az Egyesült Államokat. A PlayTech fontos szerepet játszott az online szerencsejátékok legalizálásában. Egyedülálló ügyféltámogatásának és a függetlenül tesztelt tisztességes játékoknak köszönhetően pedig sikerült kialakítania az online szerencsejátékok iránti bizalmat. A 2006-os Unlawful Internet Gambling Enforcement Act (UIGEA) következtében a Play Tech sajnos nem működik együtt USA-beli kaszinókkal.
Megbízható szolgáltató

A tisztességes játék biztosítása érdekében a Play Tech minden egyes játékát a független TST (Technical Systems Testing) teszteli és tanusítja. Mindez elősegítette a platform népszerűségét és növelte a bizalmat azokkal az online kaszinókkal szemben, amelyek a Playtech szoftverét használják.
Grafika és hangok

A PlayTech 1999 óta van a piacon, ami az online kaszinóiparban hosszú időnek tekinthető. Az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlesztettük és tökéletesítettük a szoftverünket. A grafika minden online kaszinó számára egyedi, de a háttér alapvetően mindig ugyanaz, függetlenül attól, hol játszol.PlayTech
Játékválaszték

A játékválaszték attól függ, melyik kaszinónál játszol, de mindenegyiknél megtalálhatóak az olyan klasszikus játékok, mint a black jack, a rulett és különböző kockajátékok. A PlayTech kínálatában több, mint 600 különböző játék megtalálható, és ezek legnagyobb részét használják is a kaszinók. Tehát, ha nem találod meg a kedvenc játékodat egy PlayTech kaszinónál, akkor előfordulhat, hogy az még nincs kifejlesztve.

Az egyik legnépszerűbb játék a.Gladiator video nyerőgép progresszív jackpottal. A Play Tech többfélét is kifejlesztett ezekből a jackpotokból, például a Gold Rally-t, amely összegyűjti az összes Play Tech kaszinó jackpotját egy óriási jackpottá.

Vélemény, hozzászólás?