Kaszinók

Mobil Kaszinók

Mobil Online Kaszinók

Az online kaszinók egyik igen kedvelt változata a Mobil kaszinók: mobiltelefonon játszva kedvenc online kaszinóink bárhonnan és bármikor elérhetők – legyünk akár az utcán vagy külföldön, mindenhonnan játszhatunk a megszokott kaszinónkban!

Mobiltelefonunk mára elmaradhatatlan társunk – a legtöbb készülék (főleg okostelefonok – iPhone, iPad, Android, Blackberry vagy a hasonló Java-alkamazású eszközök) képesek kaszinó játékok futtatására.

Mobil kaszinós Játékok

Az okostelefonok elterjedésével minden szolgáltató kifejleszti alkalmazását mobil felületekre is  természetesen ez alól az online kaszinók sem kivételek!
Elég nagy választék áll rendelkezésünkre, igen sok kaszinóban játszhatunk ma már a mobilunkról is!

A kapcsolat biztonságos, ugyanazt a ’https’ kapcsolatot használják, mint a számítógép böngészők.

Használatuk talán még egyszerűbb is, mint az online kaszinókban: a készülékkel könnyedén belépMobil kaszinók Játékokhetünk a kaszinó oldalra, ha még nem tettük regisztrálhatunk is, feltölthetjük egyenlegünket az ott felkínált lehetőségek egyikével, és nyereményünket is kiutalhatjuk. A kaszinó oldalak ezekért a szolgáltatásokért (és a mobil kaszinózásért) természetesen nem számolnak fel semmilyen extra díjat.

Igen sokféle lehetőséget kínálnak mára az online kaszinók mobil eszközökre
Alábbi ismertetőinkben összegezzük ezeket:

Kaszinó Ingyen Kaszinó Bónusz Leírás Letöltés
Energy 1500Ft ingyen + 100% 200€ üdvözlő bónusz Leírás
Lvbet 1550Ft ingyen + 100% 300 000Ft bónusz Leírás
Alf 200 ingyen pörgetés + 100% 150 000€ bónusz Leírás
Unibet 40 ingyen pörgetés + 100% 20 000Ft bónusz Leírás

Online kaszinó bónuszok ismertető!

Lényegében mobilunkon keresztül hasonló játékokat érhetünk el és játszhatunk, mint a számítógép előtt ülve az online kaszinóban.

A legtöbb Mobil kaszinó kínál Üdvözlő Bónuszt (így akár ingyen is kipróbálhatjuk a felkínált játékokat), több nyerőgép játéknál Progresszív Jackpot nyereményért is játszhatunk, melyek összege akár több millió dollárt is elérhetnek.

A mobil kaszinók igen jó választás lehet tehát mindazoknak, akik nem csak otthonról, számítógépükről szeretnének játszani – kiemelkedő minőséget és izgalmakat kapunk mobilunkra is, legyünk bárhol!
Mobil kaszinós Játékok
Egyre több online kaszinós játékot játszhatunk mobil kaszinó eszközökön is valódi pénz nyereményekért, többek közt okostelefonon (iPhone, Samsung, HTC, Nokia) és táblagépen (tablet) is élvezhetjük a kaszinós játékok izgalmakat.

Vélemény, hozzászólás?