Rulett Stratégia

Rulett stratégia

Rulett stratégia

Rulett stratégia

Mivel a rulett kifejezetten az esélyekről szóló játék, azt gondolhatnád, hogy nem is nagyon vannak rulett stratégiák, hogy hogyan játssz nyereségesen. Azonban íme néhány tipp, hogyan tudsz okosan rulettezni.

Válaszd az európait!
A legtöbb online kaszinó kínálatában megtalálható mind az amerikai, mind az európai rulett. Ezek közül az európai a jobb választás: mivel csak egy nulla van rajta, az amerikai szimpla és dupla nullával szemben, és mégis ugyanannyit fizet, nyerési esélyeid az európai rulettel kétszerese az amerikaival szemben.

Szórakozni jó!

A rulett a szórakozásról szól, hát érezd jól magad! A veszteségeidet pedig tekintsd a szórakozásra tervezett kiadásoknak. Ha pedig esetleg még nyersz is egy körben, az csak jó. De ne úgy ülj a rulettasztalhoz, hogy ebből akarsz meggazdagodni. Ne add fel a rendes munkádat. Az esélyek ugyanis mindig a háznak kedveznek. Érdemes egy költségvetést készíteni a játék előtt, hogy tudd, mennyi pénzt szánsz rá. Szabj meg magadnak egy összeget és ahhoz ragaszkodj. Ha ezt elbukod, hagyd abba a játékot. Ha ugyanis elkezdesz ennél többet költeni, a könnyed szórakozás átvált egy valódi horror filmbe.

Sose akard behozni a veszteségeid, ha többet vagy nagyobbat fogadsz, az nem fogja kiegyenlíteni az addigi veszteségeket, inkább csak hamar véget vet a kellemes időtöltésnek.

Mert ha például a szórakozásra szánt pénzed egy sportesemény látogatására költöd, vennél-e a következő héten egy új jegyet, hogy így visszakapd a pénzed?

A rulett szórakozás, de nincs ingyen és ne azt nézd mindenáron, hogy győztesként távozz. Ha nyersz, az csak hab a tortán.

Ha nyersz, zsebeld be!
Ne hagyd az elnyert zsetonjaid az asztalon a következő körre, mert ez csak arra jó, hogy gyorsabban veszítsd el a pénzed. Zsebeld be a nyereményed.

Rulett stratégia, Igaz, hogy a rulettben a kaszinónak mindig előnye van, de ha játék közben tudsz szerezni ingyen kaszinó bónuszt, az jelentősen növelheti az esélyeidet. A tétjeid értékét viszont nem tudod befolyásolni.

Nem számít, hogy egy sorra vagy a páros mezőre fogadsz, ugyanannyit nyerhetsz, viszont az egyes számokra fogadva többször veszíthetsz, viszont több is a nyeremény, ha sikerül.

Ha a párosakra vagy más külső mezőre fogadsz, időről időre nyerni fogsz ugyan, viszont kisebb is lesz a nyereményed.

Ha egy bónuszhoz bizonyos számú fogadásokra van szükség, akkor érdemes egy alacsony-varianciájú stratégiát követned, míg egy tornán például, ha kezdesz rossz pozícióba kerülni, hasznosabb lehet egy változatos fogadási minta.

Vélemény, hozzászólás?