Rulett Játék

Rulett Játékok

Rulett Játék

Rulett Játék

Valószínűleg a legismertebb kaszinó játék, mely a legkülönfélébb játékosokat vonzza online és élő kaszinókban egyaránt. A rulett szabályai könnyen érthetőek, így játszani is könnyű – de nem árt azért ismerni a rulett stratégia legfőbb elemeit, annak ellenére, hogy a házelőny egészen alacsony.

Amerikai és európai rulettkaszinó játékok

A rulettnek alapvetően két különböző változata az amerikai és az európai. Az egyetlen lényeges különbség köztük, hogy az amerikai rulettkeréken két darab nulla is van (duplanullás kerék), míg az európain csak egy nulla található. Az online is megtalálható két fajta közül a jobbik fajta kiválasztása fontos része a nyerő rulett stratégiának.

Egyes kaszinókban alkalmazzák az „en prison”-szabályt is, ami annyit tesz, hogy ha a játékos fogadása után a golyó a nullára érkezik, akkor a játékos tétjét úgymond „bebörtönzik” (imprisoned), azaz bent tartják. Ha a következő körben ez a tét nyer, akkor a játékos visszakapja a zsetonjait. Egy másik szabály segítségével pedig a játékos a pénze felét kapja vissza, ha a golyó nullán áll meg. Mindkét játékforma egyformán nyereséges lehet, így érdemes megjegyezni őket.

A rulett régóta ismert játék, és mint általában, ennek esetében sem kellett sokat várni, hogy valaki előálljon a „tökéletes stratégiával”, ily módon már sok őrült elmélet született a rulettel kapcsolatban. Vannak, akik szerint egyes rulettkerekek lejtenek valamelyik irányba, így ők ez alapján fogadnak. Mások a jó öreg Martingale-rendszer különböző változatait alkalmazzák, amelyben minden veszteség után duplázol egyet. Persze ha online játszol, nem kell tartanod a lejtett keréktől, hiszen ezeket véletlenszerű számkombinációk vezérlik.

A rulett igazi szerencsejáték – itt mindössze a szerencse dönti el, hogy nyersz-e.
Rulett bónuszok

Egy jó kaszinó bónuszajánlat nem csupán növeli a nyerési esélyeidet, de fokozza az izgalmat is és még élvezetesebbé teszi a játékot.
Dönts a saját esélyeidről!

Az egyik legnagyszerűbb dolog a rulettben, hogy te magad dönthetsz az esélyeidről. Játssz feketét vagy pirosat, páratlant vagy párost, és 50-50% esélyed van a nyerésre. Persze fogadhatsz akár csak egyetlen vagy néhány nyerő számra is.

Vélemény, hozzászólás?